28.6.2024. 14:16
0
Karić prošetala Baščaršijom sa slovenskom ministricom Tanjom Fajon
FOTO: grad sarajevo
Ministrica vanjskih poslova Republike Slovenije Tanja Fajon boravi u posjeti Bosni i Hercegovini.

Ministricu Fajon je u Sarajevu ugostila gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić rođ. Londrc.

"Sarajevo uvijek otvorenih ruku i punog srca dočekuje svoje istinske, osvjedočene prijatelje", poručila je gradonačelnica.




Fajon je na društvenoj mreži X, nekadašnjem Twitteru, poručila da je uvijek je lijepo biti među dobrim prijateljima u Sarajevu.

"Sa gradonačelnicom i prijateljicom Benjaminom Karić, prošetala sam prekrasnom Baščaršijom. Slovenija podržava napore BiH
na putu za EU," kazala je ona.

Također je poručila da je Sarajevo "grad (koji) živi i diše turizam. Čak su nas i nasmijani Slovenci zaustavljali na ulicama".



 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.