22.7.2024. 13:53
5
Vulić napala Konakovića: "Zadovoljan je kad gori srpska zemlja, sjeća se kad je tzv. Armija BiH palila..."
Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić upitala je ministra vanjskih poslova BiH ?lmedina Konakovića "koji dio voljene mu BiH treba da zahvati požar da bi se udostojio da odobri pomoć Helikopterske jedinice MUP-a Republike Srbije"?

- Konakovićevo ponašanje je više nego sramotno i bijedno. To nije vidjelo ni slova M od ministra inostranih poslova. Da gore Bihać, Bužim i još neki Konakoviću bitni dijelovi BiH, da li bi onda prihvatio pomoć te mrske mu države Srbije?, rekla je Vulić za Srnu.

Ona je istakla da "Konakoviću ne smeta kada gore srpska zemlja i srpska ognjišta", te da mu to očito "budi zadovoljstvo i sjetu na ratno vrijeme" kada su pripadnici bošnjačkog naroda i, kako kaže Vulić, "takozvana Armija BiH palili sve što ima prefiks srpsko".

 
5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.