3.9.2024. 19:20
0
Kćerka Bakira Spahića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, na srceparajući način se oprostila od svoga tate
FOTO: facebook
U mjestu Lipničko brdo između Kaknja i Vareša stradale su četiri osobe, a među njima je i vlasnik kompanije "Delta Petrol" Bakir Spahić, kao i njegov brat.

Bakir Spahić bio je poznati biznismen, vlasnik i osnivač kompanije "Delta Petrol". Rođen je 15. novembra 1956. godine na Hrasnu, Kakanj. 

Njegova kćerka Aida Redžepagić je nakon pogibije oca i amidže, objavila srceparajuću poruku na društvenim mrežama:

"Moj tata više nije s nama.
Ne može pod kožu koliko boli…
Jedina utjeha u svemu je što je živio punim plućima: putovao, smijao se, pjevao i plesao, obišao planina za prosječnih 20 života! Jutros me dočekalo na stotine poruka, hvala vam svima, nemam snage odgovoriti, ali svaka mi znači. Pola od tih poruka dolazi od ljudi koji mi pričaju koliko im je moj tata značio ili na neki način pomogao. Takav je oduvijek bio, najveći, a najtiši altruista kojeg sam ikada upoznala. Bez ijedne riječi javno.

Kada vas u jednom danu nazove i obiđe četverocifren broj ljudi, a među njima efendije, gvardijani, preduzetnici, gradonačelnici, komšije, poznanici i prijatelji sa cijelog Balkana – shvatiš kolika je veličina bio.
Ne može pod kožu koliko boli.



Sve što mi ostaje je da znam da je uživao u životu, da nas je volio i da smo mi njega voljeli i da nam je skupa s mamom pružio naljepše uspomene i da je on znao da ga volimo.

Sutra će biti ukopan zajedno sa svojim bratom, kojeg je beskrajno volio i s kojim je bio vezan cijeli život, mojim dragim amidžom Sudanom koji će nam svima beskrajno nedostajati!
Bakir Spahić ❤️
Sudan Spahić ❤️, stoji u srceparajućoj objavi.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.