3.9.2024. 20:10
0
Kahrimanoviću dostavljen prekršajni nalog zbog uzvika "ubili ste mi sestru, štitite kriminalce, niko ništa ne poduzima"
FOTO: Avaz
Pripadnici MUP-a TK dostavili su Nedžadu Kahrimanoviću, bratu ubijene Amre Kahrimanović, zahtjev za pokretanje prekršajnog naloga, zbog događaja tokom obilježavanja Dana odbrane Tuzle.

Kako navode on je "narušio javni red i mir i galamom, vikom, svađom i drskim ponašanjem".

Kako dalje govore, on je svečanoj delegaciji govorio "Vi ste mi ubili sestru, vi štite kriminalce, vidite ljudi niko ništa ne poduzima", te da je držao transparent na kojem je pisalo "Amra je ubijena i mi smo umrli te noći, tvoji najdraži".

- Predlaženo da se ovi dokazi izvedu i da se okrivljeni proglasi odgovornim za učinjeni prekršaj i kazni u skladu sa Zakonom, prenosi Avaz.

Podsjećamo, Amru Kahrimanović je usmrtio policijski službenik Elvis Ćustendil iz službenog pištolja.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.