9.9.2024. 21:39
5
Ministar Konaković o napadu u Tuzli: "Šetali smo kroz centar i jedna osoba u alkoholiziranom stanju mi je dobacila nekoliko ružnih riječi"
Kako smo ranije objavili, predsjednik NiP-a Elmedin Konaković verbalno je napadnut u Tuzli.

O detaljima je govorio za portal Raport.

"Šetali smo kroz centar Tuzle i jedna osoba - čini mi se da je bio u alkoholiziranom stanju - mi je dobacila nekoliko ružnih riječi. Nikakav strašan napad. Prišli smo mu i objasnili da nije lijepo biti nekulturan. Pozvali smo policiju da ga sankcionišu i prijave da bismo pomogli njemu prije svega - jer bolje da uplati tih nekoliko stotina KM u budžet nego da troši na alkohol. Ništa ozbiljnije nije bilo od toga", rekao je Konaković za taj medij dodavši da "ne treba predimenzionirati postupke jednog alkoholiziranog čovjeka".

Na pitanje da li je ovaj napad možda rezultat prljave kampanje koja se vodi protiv njega, Konaković kaže:

"Mi to živimo svakodnevno, ja toga imam na društvenim mrežama mnogo. Ima nekoliko procesa koji su pokrenuti jer sam primao i prijetnje smrću na društvenim mrežama od osoba koje postoje i naravno da je to posljedica jedne brutalne kampanje koja se protiv mene, moje porodice i saradnika vodi dugi niz godina, a kojima lično rukovode Bakir Izetbegović, Željko Komšić i njihovi saradnici".

Dodaje da to nije ništa što oni nisu, kako kaže, ukalkulisali u svoj posao te da su na to spremni.

"Ima njih već nekoliko koji su napunili budžet zbog takvih postupaka, a mi ćemo nastaviti da radimo to što radimo i da takve osobe sankcionišemo", kazao je Konaković za Raport.

 
5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.