11.9.2024. 17:45
0
Mirsad Ahmedhodžić ne prestaje sa bljuvotinama: "Možda dijete nije Anelovo. Rekao sam mu da provjeri DNK"
Mirsad Ahmedhodžić, otac sada već bivšeg reprezentativca BiH Anela, ponovo se oglasio na društvenim mrežama.

Ovaj put se osvrnuo ma Marijanu Ceciliju, Anelovu suprugu, za koju je ranije rekao da upravlja Anelom.

- Ovo se desilo. Otišla u Dubai za Novu godinu da se provodi, ostavila Anela i dijete u Engleskoj, sve vam govori. Ovo da bi imala priliku s nama dopisivati se, da nas odstrani od njega, nema šta nije pisala meni čak i Anelovoj majci. Što mu svaku poruku napišemo, šta ona nama piše, sve mu gleda. K'o fol, da fino piše kako smo mi familija dobra. Mani se tih fora, curo draga. Iskoristila si dijete moje. Da ide protiv mene. U sva tri mjeseca. Koliko te znamo nikad nisi sa familijom došla na ručak kod nas, niti zvala - napisao je.

Dodao je da familiju nije imala. 

- Majka ti plejboj tetovažama ide po noćnim klubovima. Sve što Anel izjavi, sve je to laž. Slagao reprezentaciju, slagao roditelje, nema se šta vjerovati njemu, a to sve ona mu diriguje. Suzila je sve dok mu dijete nije uvalila. Pa sad preko djeteta brani. Ja, moj Isak, bla, bla, bla... Pitanje je kako može biti njegovo dijete, ona u Crnoj Gori, on u Engleskoj dva mjeseca. Nije bila s njim da rodi dva mjeseca ranije, možda griješim, ali rekao sam mu da provjeri DNK - napisao je Mirsad.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.