11.9.2024. 19:11
0
Emir Hadžihafizbegović poslao snažnu poruku Ahmedhodžićima: "Nemoj tako o sinu. To je tvoja krv. Sve će to na hair ako Bog da"
Nažalost, umjesto da pričamo i pišemo o fudbalu i plasmanu u Ligi nacija, sportsku javnost u Bosni i Hercegovini uzburkao je slučaj Anela Ahmedhodića.

Podsjetimo, Ahmedhodžić je dan uoči utakmice Zmajeva protiv Nizozemske u Eindhovenu napustio kamp reprezentacije, pravdajući to povredom, koju medicinske službe nisu mogle pronaći.

Nakon toga, uslijedio je haos.

Prvo je njegov otac Mirsad Ahmedhodžić serijom objava na društvenim mrežama otkrio sav prljav veš u porodici, a onda se i Anel oprostio od reprezentacije.

Emir Hadžihafizbegović, čuveni bosanskohercegovački glumac, veliki fan reprezentacije BiH sa kojom je “igrao” svih ovih godina, pratio kvalifikacijske utakmice, put do Brazila teško je prihvatio verbalni sukob Mirsada i Anela Ahmedhodžića. Jedan od najboljih glumaca ostavio je komentar na društvenim mrežama koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

“Nemoj tako o sinu. To je tvoja krv. Sve će to na hair ako Bog da. Volim vas obojicu. Život je pun prepreka, uspona i padova. Sve će to dragi Bog postaviti na svoje mjesto. Svi imamo kriza. Uz Božju pomoć eto i njega u repki i u tvojoj kući kraj svog babe. Selam ti”, napisao je Hadžihafizbegović.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.