11.9.2024. 20:30
2
Novi hit politički transfer - Iz Naše stranke drito u HDZ: Poznat po velikom broju životinja i trosatnom spavanju
Dok se javnost zabavlja s prelaskom tuzlanskog medicinskog tehničara s liste HDZ-a na listu SDA, u Zenici imamo drugačiji ''prebjeg''.

Amer Beganović, koji je na izborima 2020.godione bio na listi Naše stranke za zeničko Gradsko vijeće, ovog je puta na listi HDZ-a BiH pod rednim brojem 10. Beganović je u javnosti poznat kao ljubitelj životinja koji već godinama udomljava napuštene životinje.

O njemu je reportažu radio i Srećko Stipović objavivši kako je prije pet godina udomio jednoga psa da mu čuva vikendicu, danas ima 50 pasa. Guske, patke, nojeve, majmune, konje pa je formirao i konjički klub.

Amer kako kaže spava samo tri sata a za brigu oko životinja ima samo jednoga pomoćnika iako bi ih trebalo najmanje troje. Nema donacija od grada Zenica niti sigurno financiranje nego se snalazi kako zna i umije da prehrani više od 500 jedinki na njegovoj farmi životinja i konjičkom klubu. 

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.