25.5.2024. 16:47
0
"Ne želim da nosi bikini ili da se poljubi": Lijepa Bosanka odmah pristala da se uda za 18 godina starijeg Turčina. Zbog svoje svekrve je popularna na društvenim mrežama
Jelena Jugović Tuncel ponijela je svojevremeno titulu najljepše Bosanke, a njen pogled i izgleda ostavljaju bez daha gdje god da se pojavi. Dok je dominirala u modnom svijetu, gradila je uspješno i karijeru voditeljice, a onda je preko noći odlučila da promijeni život iz korijena. Preselila se u Tursku sa željom da uplovi u glumački svijet.

Naime, Jelena je prije više od decenije proglašena najboljim modelom prve sezone modnog showa na televiziji OBN i od tog momenta uspješne kampanje su se samo nizale.

Nije ni slutila da će joj odlazak u zemlju sa čarobnim Bosforom totalno promijeniti tok sudbine. I dok je ona bila posvećena isključivo poslu, glumi i učenju turskog jezika, nenadano je upoznala ljubav svog života, piše Stil.rs.

- U svom poslu imam multidisciplinarni sistem rada. Željela sam svaku priliku u Turskoj da iskoristim - kaže.

Muža je upoznala preko drugarice kod koje je stanovala u Istanbulu. Tada nije ni pomislila da je pred njom budući suprug i otac njene djece - turski biznismen Metin Tuncel, stariji od nje 18 godina.

- Oduševio me je, jer nije tipičan muškarac na kakve smo navikli. Mnogo je obrazovan, načitan, proputovao je svijet. Bio mi je veoma interesantan - rekla je Jelena.

Sa druge strane, i Metin je priznao da je mislio da se nikada više neće oženiti, jer je već bio u braku iz kog ima predivnu kćerku sa kojom se Jelena odlično slaže,

- Iskreno, nikada nisam mislio da ću se opet oženiti, mislio sam da ću živjeti ovako do kraja života. Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice, poslije 1,5 mjesec sam je zaprosio i vjenčali smo se. Hvala Bogu, sve ide nevjerovatno dobro, veoma smo sretni. Pošto smo sigurni jedno u drugo, nemamo nikakvih problema kao što je ljubomora. Nikada se ne osjećam neprijatno kada je moja supruga stalno u centru pažnje zbog svog posla - otkrio je.

Jelenini roditelji nisu u početku odobravali tu vezu, no kad su upoznali njenog odabranika, promijenili su mišljenje.

Poslije šestomesečnog zabavljanja, vjenčali su se 2015. u Maltepeu, a svečanoj ceremoniji su prisustvovali samo bliski prijatelji - sve je izgledalo kao iz bajke. A lijepa dama je za kratko vrijeme naučila sve o turskoj kulturi.

Gdje god se pojave, plijene pozitivnom energijom i djeluju zaljubljeno kao prvog dana.

- Moja žena je veoma ambiciozna, vrijedna i uspješna, ali je i odlična domaćica kod kuće. Dobro zarađujem, ne treba nam ništa ekonomski, ali Jelena se bori da da bude uspješna i u svom poslovnom životu. Ali ne prihvatamo ponude koje smatramo neprikladnim, jer ne želim da nosi bikini ili da se poljubi - rekao je svojevremeno.

U međuvremenu, par je dobio blizance - Kalinu Deniz i Aleksandra Merta, a onda je na svijet stigla i još jedna kćerka. Jelena uspijeva da uskladi poslovni i privatni život, a postala je i veoma popularna na Instagramu, gdje je prati više od 70 hiljada ljudi i za to je najzaslužnija, čini se, njena svekrva.

Njihov odnos razbija aspolutno sve predrasude. Kada se sastanu, uvijek se dobro zabavljaju, a osmijeh je zagarantovan. Prelijepa misica često objavljuje video snimke u kojima upravo glavnu ulogu ima njena svekrva, a ispod svakog je lavina interesantnih komentara.

Mnogi su ih proglasili najboljom svekrvom i snahom u Turskoj i pravi su primjer kako u porodici može da vlada harmonija, samo ako ima iskrenosti.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.