3.10.2024. 16:11
0
U tužilaštvu saslušan muž Lepe Brene: Tereti se za prevaru
FOTO: screenshot
U središtu ovog skandala nalazi se jahta nazvana Mamma Mia, koja je usidrena u luksuznom resortu Portonovi kod Herceg Novog. Boba Živojinović se zasad nije oglasio povodom optužbi koje su podignute protiv njega.

Slobodan Boba Živojinović, bivši proslavljeni teniser, nedavno je saslušan u Beogradu nakon što je protiv njega i još jedne osobe, identifikovane kao N. R., podnesena krivična prijava. Prema informacijama srbijanskih medija, Živojinović i N. R. optuženi su za dvostruku prodaju iste jahte, čime su ostvarili nezakonitu zaradu od 600.000 eura, prodajući je dvaput po cijeni od 300.000 eura.

U središtu ovog skandala nalazi se jahta nazvana Mamma Mia, koja je usidrena u luksuznom resortu Portonovi kod Herceg Novog. Boba Živojinović se zasad nije oglasio povodom optužbi koje su podignute protiv njega.

Poznato je da su Boba i njegova supruga, popularna pjevačica Lepa Brena, često uživali na spomenutoj jahti. Na društvenim mrežama, Brena je ranije dijelila fotografije i snimke sa svojih krstarenja, a među gostima su bile poznate ličnosti poput Emine Jahović i Nine Badrić. Jahta duga 30 metara posjeduje šest luksuznih spavaćih soba i bila je dostupna za iznajmljivanje tokom sezone, za nevjerovatnih 65.000 eura.

U jednom intervjuu, Brena je spomenula kako je kupovina jahte bila posebna odluka za njih dvoje: "Nije to bio samo dar za naše duše. Htjeli smo sebi nešto priuštiti jer je bila specifična situacija," izjavila je tada, ne sluteći da će kasnije postati predmet istrage.

(Erna H.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.