2.10.2024. 22:17
0
Navijač nije mogao vjerovati šta mu se dešava: Pogledajte šta je njemačka policija uradila zbog palestinske zastave fanu Celtica
Borussia Dortmund je sinoć razmontirala Celtic na svom terenu, a bilo je čak 7:1.

Mnogi navijači škotskog kluba odlučili su doći na meč sa zastavom Palestine te narodu te zemlje pružiti podršku u teškim momentima.

Posla je bilo i za policiju, pa se pojavio snimak na kojem se vidi da njemačka policija napada navijača Celtica za zastavom Palestine.


Policajci su bili veoma grubi, oborili su navijača na pod, a zatim mu oduzeli za njih očigledno spornu zastavu. Na kraju su ga pustili, a navijač je bio u nevjerici.

Navijači Celtica na svakom meču pružaju podršku narodu Palestine, a to su uradili i sinoć u Njemačkoj.

(Ajdin B.)

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.