1.10.2024. 10:34
0
Zaplijenjeno pet kilograma marihuane, uhapšen sin savjetnika direktora policije RS-a
Pripadnici Policijske uprave Banja Luka realizirali su jučer akciju "Nišan 3" u kojoj je uhapšen Banjalučanin M. S. i zaplijenjeno otprilike pet kilograma marihuane.

Prema saznanjima portala Srpskainfo, uhapšen je Marko Simić, sin savjetnika direktora policije RS-a Dragana Simića.

Iz PU Banja Luka samo su kratko potvrdili da su realizirali akciju usmjerenu na otkrivanje krivičnih djela zloupotrebe droga, ali za sada ne daju više informacija.

Akcija "Nišan" počela je ove godine.

U augustu je realiziran "Nišan 2", kada je uhapšen Banjalučanin B. J. (40) i zaplijenjeno otprilike 1,5 kilograma marihuane, a osumnjičeni je prema tadašnjim informacijama iz istrage priznao djelo za koje je osumnjičen.

U januaru je u akciji "Nišan" banjalučka policija uhapsila tri osobe i zaplijenila blizu kilogram marihuane, određenu količinu kokaina, oružje, stotine komada municije….

Tada su hapšeni S. Đ. i N. К. iz Banje Luke.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.