4.6.2024. 21:47
1
Pogledajte kako je Faćo opisao pucnjavu: "Napadači izašli iz kuhinje..."
FOTO: TIKTOK/SCREENSHOT
U subotu, 1. juna, Mehičević i Jasika su u pravcu Amira Pašića Faće ispalili metara sa ciljem da ga ubiju. Tužiteljica tvrdi da su osumnjičeni došli da liše života Pašića, koji je pukom srećom preživio.

Na svom TikToku objavio je “pressicu” i dao izjavu kako se sve to dogodilo. Amir Pašić Faćo je ovu fotografiju objavio prije 10 dana.

Video pogledajte OVDJE. 

Tog kobnog dana sjedio je sa Dadom Stojnićem.

Iz policijskog iz zapisnika s lica mjesta vidi da je pronađeno više čahura kalibra 7,65 milimetara i jedan metak nepoznatog kalibra, ali da se ne navodi čiji je to metak.

Advokati Damir Beglerović i Senad Kreho koji zastupaju Mehičevića i Jasiku tvrde da je nađen još jedan nepoznati pištolj koji može biti samo pištolj Amira Pašića Faće.

Sudu nije dokazano čiji je nepoznati pištolj iz kojeg je ispaljen nepoznati kalibar.

Sarajevski advokati pokušavaju dokazati da ovaj čin nije pokušaj likvidacije od strane Mehičevića i Jasike jer je Pašić zadobio sve prostrelne rane, što predstavlja samo lakše tjelesne povrede.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.