22.7.2024. 14:00
1
Milionska pljačka u Sanskom Mostu: Lopovi provalili u kuću i ukrali 1,6 miliona KM
Nepoznati provalnik ili više njih, u toku noći između proteklog petka i subote provalili su i opljačkali veću količine novca u jednom privatnom stambenom objektu u naselju Zdena nadomak Sanskog Mosta.

Prema nezvaničnim informacijama, tom prilikom otuđeno je 1,6 miliona maraka. Novac se, navodno, nalazio u dvije torbe.

Novac pripada Sanjaninu koji već dugi niz godina živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, a trenutno je na odmoru u svom gradu, prenose Nezavisne novine.

U trenutku pljačke u kući se nisu nalazili vlasnici, koji su, odmah po saznanju da se dogodila pljačka, sve prijavili Policijskoj stanici Sanski Most.

Istraga o ovom događaju i potraga za počiniocima su u toku.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.