3.8.2024. 20:08
0
Žene opljačkane u centru Sarajeva dok su čekale sladoled
FOTO: Screenshot
Turistkinje koje su danas kupovale sladoled u centru Sarajeva, malo iza 14.30 sati, opljačkane su dok su čekale svoju narudžbu.

Portalu Faktor.ba ustupljen je snimak na kojem se vidi djevojka koja stoji iza turistkinja, a potom jednoj od njih uzima novčanik iz torbe.

Sve se desilo u ulici Ferhadija u centru glavnog grada Bosne i Hercegovine, ispred jedne od slastičarni dok su žene odlučivale koji okus sladoleda će izabrati.

Problem džeparenja izražen je u Sarajevu u posljednjih nekoliko godina, na meti su najčešće turisti, a džeparoši najčešće "rade" u najprometnijim ulicama i javnom prijevozu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.