19.9.2024. 9:26
0
Ryanair povećava broj letova za Sarajevo od 30. marta iduće godine: Evo odakle
Irska aviokompanija Ryanair planira povećati broj svojih letova za Sarajevo tokom iduće ljetne sezone koja počinje 30. marta naredne godine, objavio je portal exyuaviation.com.

Ovaj prevoznik će udvostručiti usluge iz Bergama i Charleroia sa dvije na četiri sedmično, dok će letove iz Memingena povećati s dva na tri sedmično.

Broj letova iz Geteborga i Soluna ostat će nepromijenjeni u dvije sedmične rotacije, a i linija London Stansted - Sarajevo ostat će na tri sedmično.

(Ajdin B.)

0
EKONOMIJA
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.