3.7.2024. 15:38
0
Piksi ostaje? - Fudbalski savez Srbije neće raspravljati o smjeni Piksija Stojkovića
FOTO: n1
Sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije planirana je za posljednji radni dan u ovoj sedmici (telefonska sednica), a iako su svi očekivali da će na njoj glavna tema biti rezultat reprezentacije i smjena selektora Dragana Stojkovića Piksija, to se neće dogoditi!

Ovakva najava šokirala je javnost u Beogradu, a svi su vjerovali da su Stojkoviću odbrojani dani na klupi Orlova.

Kako piše Kurir vjerovalo se da će Piksi već sada (dosta ranije od roka) da podnese izveštaj sa Evropskog prvenstva u Njemačkoj gdje će detaljno objasniti sve šta se dešavalo i uzrokovalo rezultat koji je bio ispod svih očekivanja.

Međutim, tema IO će da bude predstojeća Super liga i stvari koje se tiču tog takmičenja, kao i ostavke nekih od čelnika FSS.

Barem tako kaže najave koje sada stižu iz FSS. Da li će se nešto promijeniti u narednih 48 sati? Mediji u Srbiji ne očekuju to...

Srbija
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.