6.7.2024. 15:07
0
Iskusni veznjak novi pojačanje Borca
FOTO: borac banja luka
Stefan Savić je danas i zvanično postao novi fudbaler Borca, a ugovor je potpisao na dvije godine.

Stefan je prošao omladinsku školu Red Bull Salzburga, a tokom karijerio nosio je i dres LASK-a, Lieferinga, ljubljanske Olimpije, Slaven Belupa, Tuzlaspora, Rode, Wisle Krakow i Warte iz Poznanja.

“Dobro sam upoznat sa svim klupskim ciljevima i drago mi je što sam stigao u ekipu koja ima šampionske ambicije. Na meni je da dam svoj doprinos na terenu. Spreman sam da pomognem ekipu da ostvari sve što je zacrtano i nestprljiv sam da pokažem sve što znam u Borčevom dresu.” rekao je Savić koji igra na poziciji ofanzivnog veznog, a rođen je u Salcburgu 9.januara 1994. godine

Novim saigračima priključiće se na večerašnjem treningu, a kaže da je već dobio informacije o svemu što ga čeka na ovdanjšim terenima.

“Imam nekoliko prijatelja koji igraju ili su igrali u prvenstvu BiH i od njih sam saznao sve što me je zanimalo. Uvjeren sam da ću se brzo uklopiti u ekipu.” rekao je Savić.

Zadovoljan je i Oliver Jandrić, sportski direktor Borca, koji za Savića ima samo riječi hvale.

“Stefan je tip igrača koji nam je bio potreban da pojačamo naš vezni red. Na njemu je sada da pokaže sve što zna. Ima veliko iskustvo, igrao je u kvalitetnim ekipama i vjerujem da smo sa njim dodatno osnažili postojeći igrački kadar.” rekao je Jandrić

Borac
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.