17.9.2024. 14:12
0
Amar Dedić otkrio: Da nisam fudbaler, radio bih u banci
RB Salzburg se priprema za nove mečeve u okviru Lige prvaka protiv Sparte iz Praga, a klupske kamere zabilježile su zanimljive trenutke prije jednog od treninga. Amar Dedić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, zajedno s brojnim saigračima, odgovarao je kratko na pitanja klupskog PR tima.

Kada su igrači odgovarali na pitanje “Šta bi bio, da nisi fudbaler?”, odgovori su bili raznoliki – od “medicinski tehničar”, “policajac” i “menadžer” do “teniser”. Kada je red došao na Amara Dedića, on je razmišljao nekoliko sekundi prije nego što je rekao “šef mafije”, da bi se odmah ispravio: “Šalim se. Radio bih u banci,” otkrio je reprezentativac BiH.

Amar Dedić, jedna od najvećih zvijezda Salzburga, bio je predmet brojnih spekulacija ovog ljeta, s pričama o mogućem prelasku u Italiju. Ipak, transfer se na kraju nije realizirao. Meč između Sparte i Salzburga igra se sutra s početkom u 18:15 sati.


(Ajdin B.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.