30.6.2024. 12:51
0
Kanye West stigao u Moskvu pred koncert na stadionu Lužnjiki
Kanye West stigao je u Moskvu, stoji u nedavnoj objavi producentice Yane Rudkovskaye na njezinom Telegram kanalu.

Yana Rudkovskaya je otkrila da se West priprema za dugo očekivani koncert na kultnom stadionu "Lužnjiki".

Dijeleći svoje uzbuđenje, spomenula je da trenutno boravi u srcu Moskve i da je potpuno uronjen u pripreme za događaj.

- Držimo palčeve za nastup u 'Lužnjikiju'. Moje predviđanje: ako se to dogodi, 80.000 ulaznica bit će rasprodano u roku od tri dana. Sedam dana, najviše, oduševljena je Rudkovskaja.

Ranije je Ekaterina Mizulina, voditeljica "Lige sigurnog interneta", komentirala potencijalni posjet Kanye Westa i njegove supruge, dizajnerice Biance Censori Rusiji.

Mizulinina reakcija naglašava pomiješane osjećaje koji okružuju dolazak para, ističući kulturni i društveni utjecaj posjetitelja tako visokog profila.


(Ajdin B.)

 

Kanye West
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.