25.5.2024. 19:18
1
Kragujevčani okrenuli bika, točit će 5.000 litara piva i slaviti uspjeh Dudića i igrača
Kragujevac sprema veliku feštu. Nezaboravnu! Nedjelja je dan za megalomansku proslavu historijskog plasmana u Evropu.

Točiće se 5.000 litara piva, spremljeno je 2.500 lepinja i – bik na ražnju!


U subotu, rano ujutro, počele su završne pripreme za veliku proslavu. Kragujevčane popodne očekuje gostovanje na stadionu Partizana, od čijeg ishoda zavisi odakle će Radnički 1923 krenuti evroposko putešestvije ljeta 2024.

Istog dana stigla je još jedna sjajna informacija – drugostepena komisija Fudbalskog saveza Srbije potvrdno je odgovorila na žalbu Radničkog i izdala licencu za UEFA takmičenja.

Eto još jednog razloga za feštu kakva se u fudbalskoj Šumadiji ne pamti još od početka ovog vijeka i plasmana, tada samo Radničkog, u prvoligaško društvo.

Zasluge idu i bosanskohercegovačkom treneru Feđi Dudiću i njegovom stručnom štabu, koji su preuzeli ekipu kada je bila u zoni ispadanja.

(Ajdin B.)

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.