21.9.2024. 17:27
0
Petočlana porodica poginula u sudaru vojnog vozila i automobila u Srbiji
FOTO: INSTAGRAM
U stravičnom udesu putničkog automobila i vojnog transportera na Ibarskoj magistrali kod Ušća u Srbiji, poginula je petočlana porodica, među kojima je troje djece.

Na Ibarskoj magistrali prema Kraljevu kolona automobila duga je 13 km zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila oko 13 sati.

Ranije danas oglasili su se iz Vojske Srbije.

“Tokom realizacije redovnih zadataka, došlo je do sudara borbenog vozila VS ‘PASARS’ sa civilnim vozilom. Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u sjmeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije. Prema prvim informacijama, u saobraćajnoj nezgodi ima povrijeđenih i poginulih”, navodi se u saopštenju.

Na mjesto nesreće izašli su nadležni organi koji će utvrditi sve okolnosti nastanka nesreće. Pretpostavlja se da je putničko vozilo podletjelo pod vojno borbeno vozilo, koje se kretalo u pratnji.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.