25.5.2024. 22:29
0
Nicki Minaj uhapšena u Amsterdamu: Tvrdi da joj je "smješteno"
Nicki Minaj uhapšena je na amsterdamskom aerodromu Schiphol u Holandiji, javljaju lokalni mediji, a prenosi Sky News. Reperica je snimila svoje hapšenje i objavila sve na društvenim mrežama.

U videu se čuje kako joj policajac govori: "Uhapšena si."


"Pokušavali su me spriječiti da dođem na koncert. Uzeli su mi torbe prije nego što sam ih mogla vidjeti. Stavili ih u avion. Sada kažu da čekaju carinu. Ovako izgleda kada se ljudima plati veliki novac da pokušaju sabotirati turneju nakon što sve drugo propadne. Sve što su napravili je protivzakonito", požalila se.

Holandska policija saopćila je da je 41-godišnja Amerikanka uhapšena zbog sumnje da je posjedovala lake droge, ali nije navela ime dotične žene. Umjetnica se navodno spremala poletjeti za Manchester na koncert u areni Co-op Live gdje je trebala nastupati.

(Ajdin B.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.