26.12.2024 22:40
0
Događaj u Banjoj Luci za istim stolom okupio Vučićevu suprugu i Dodikovu djecu: Ovo su detalji
"S ljubavlju hrabrim srcima" naziv je plemenitog događaja, donatorske večere, koja je večeras u bh. gradu okupila poznata lica.

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, večeras je na društvenoj mreži X objavio da je večeras održana donatorska večera "S ljubavlju hrabrim srcima".

Istakao je da mu je žao što zbog trenutne zdravstvene situacije nije mogao prisustvovati ovom događaju, ali je na večeri opet bilo predstavnika porodice Dodik.

Kako se može vidjeti na fotografijama koje je objavio Dodik, večeri su prisustvovali njegova djeca Igor i Gorica.

Pored njih, prisutni su bili još neki visoki zvaničnici poput predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović i premijera RS Radovana Viškovića.

Događaju je, također, prisustvovala i Tamara Vučić, supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

“Veoma mi je žao što zbog svoje trenutne zdravstvene situacije nisam u mogućnosti da večeras budem na donatorskoj večeri "S ljubavlju hrabrim srcima", ali sam istovremeno ponosan i zahvalan svima vama koji ste izdvojili vrijeme kako bismo pred kraj godine ispisali još jednu stranicu humanosti, solidarnosti i topline.

I to činite petnaestu godinu zaredom. Kada smo prije 15 godina pokrenuli humanitarnu akciju "S ljubavlju hrabrim srcima", znao sam da će ona trajati jer je želja da se pomogne stara koliko i sam čovjek. Ono što tada nisam znao, priznajem, jesu problemi, da ne kažem muke, s kojima se suočavaju porodice djece koja boluju od različitih bolesti, jer to i ne možete znati osim ako se sami ne nosite s tim ili vam neko od roditelja te djece ne ispriča kako se nose s takvom nevoljom.

Već 15 godina sam u poziciji da se kroz razgovore s roditeljima te djece suočavam s tim problemima, ali i prilici da nešto učinim zajedno sa vama, humanim i dobrim ljudima ove zemlje. Bogu sam zahvalan na prilici da nešto konkretno pokrenem, a vama što mi u tome pomažete sve ove godine”, napisao je Dodik.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2025, Source d.o.o.