16.6.2024. 12:37
0
Novalić se ponovo oglasio iz zatvora: Ma kolika žrtva bila, najvažnije je ne posustati
Na zvaničnoj stranici bivšeg federalnog premijera i trenutnog zatvorenika Fadila Novalića ponovo je objavljena objava.

Podsjetimo, Novalić se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u državnom zatvoru u Vojkovićima.

Poznato je da Novalić nema pravo korištenja mobitela i interneta, te ostaje nepoznanica ko uime njega objavljuje poruke.

U objavi se dotiče Kurban bajrama i žrtve koja se podnosi na ovaj praznik.

“Kurban-bajram je vrijeme kada je posebno naglašen značaj žrtvovanja, saosjećanja i brige za druge. To su uistinu vrijednosti koje obogaćuju ne samo nas pojedinačno, nego cijelu našu zajednicu.

Ma kolika žrtva bila u ovim vremenima, posebno izazovnim za bošnjački narod, najvažnije je ne posustati. Zato u ovim danima Kurban-bajrama upućujem dovu dragom Allahu dž.š. da učvrsti našu duhovnu snagu, solidarnost i zajedništvo, kao temelj očuvanja i bolje budućnosti naše jedine domovine.

Od srca svima želim Božiju milost, dobro zdravlje, mir i radost. Bajram šerif mubarek olsun!”, navodi se u objavi Fadila Novalića.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.