8.7.2024. 14:27
0
Mike Tyson dolazi u BiH
Legendarni bokser Mike Tyson dolazi u Banjaluku.

Ovu informaciju za AloOnline.ba potvrdio je Anton Josipović, osvajač zlatne olimpijske medalje na Igrama koje su održane 1984. u Los Angelesu.

"U periodu od 15. do 20. augusta planiramo da organizujemo druženje i Svečanu akademiju povodom četiri decenije od Igara iz Los Angelesa. Sjećam se kao da je jučer bilo i kada sam ostvario veliki uspjeh osvajanjem zlatnog odličja. Do ovog podviga došao sam kao reprezentativac Jugoslavije i na to sam i te kako ponosan. Upravo i zbog ovog obilježavanja u goste nam dolazi veliki šampion Mike Tyson", rekao je Ante Josipović.

Ovom treba dodati da su na Olimpijadi u Los Angelesu pored boksera Ante Josipovića, zlato uzeli još dvojica Banjalučana rukometaši Zdravko Rađenović i Zlatan Arnautović.

Svi oni bi trebali biti dio ovog spektakla i zajedničkog prisjećanja na uspjeh koji su ostvarili prije 40 godina u Sjedinjenim Američkim Državama.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.