4.8.2024. 8:56
1
Elmedin Konaković otkrio gdje bi poveo Bakira Izetbegovića i gdje bi smjestio Ramu Isaka…
Na društvenoj mreži TikTok kojeg su snimile kolege sa N1 televizije, na pitanja je odgovarao Elmedin Konaković, šef bh. diplomacije i predsjednik Naroda i Pravde

Da morate birati sa kim ćete provesti godišnji odmor ko bi to bio? Dodik ili Izetbegović?

-Bez dileme Bakir Izetbegović. Taman da ga ispitam što bježi, što neće da se ispričamo. Ja bi svakako i u svakoj opciji birao prije Bakira Izetbegovića da mogu i za političkog partnera prije nego Dodika, a na more bi ga volio povesti 7 dana da ga svašta propitam i da mu svašta kažem, izjavio je Konaković

Predstavljate BIH sa košarkom. Kojih pet bh. političara bi činilo vaš tim?

– Bit ću ličan i onda reći sve iz NiP-a i to neće biti skroz korektno. Osim mojih najbližih saradnika evo da kažem da bi recimo dva bila izabrana iz moje baze. Kojović bi recimo bio moj košarkaški partner u političkim utakmicama sigurno. Iz SDP-a Nikšić, bez dileme, vrlo moguće Magazinović. Iz drugih stranaka Stojanović Igor koji je dobar šuter.

Režirate komediju, koji političari sa bh. scene bi bili najbolji glumci?

-Pa recimo Ramo Isak, bi siguno imao neku ozbiljnu ulogu jer on u ovom prezentacijskom dijelu intrigira javnost, privlači ljude. Dodik je isto tako glumac, tako da on ima neke svoje vrijednosti. Od opozicije, stvarno tamo prepoznajem slabo. Oni su destruktivci, to ne bi mogla biti komedija, oni bi mogli biti nekoj tragediji, kazao je Konaković.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.