21.8.2024. 20:15
2
Prof. Zubić o tragediji u Sanskom Mostu: Ove tragedije su postale svakodnevnica u društvu koje se hvali lažnim glamurom
Prof. Vedran Zubić, profesor u Gimnaziji Dobrinja, oglasio se povodom velike tragedije koja je danas zadesila Sanski Most.

Podsjećanja radi, domar Mješovite srednje škole u ovom gradu, Mehemed Vukalić, je jutros ubio direktora škole, sekretaricu i profesoricu engleskog jezika, te je potom pokušao izvršiti samoubistvo.

"U pucnjavi u Gimnaziji Sanski Most ubijeni su sekretarica škole, direktor i nastavnica engleskog jezika. Pomoćni radnik škole je nakon ubistva pokušao sebi oduzeti život. Sanski Most je zavijen u crno. Tuga... Ovo društvo je puno negativnog naboja i nezdravih ljudskih odnosa. Mediji i kvazipolitika ubijaju ljude svakodnevno, a normalnog života nema na vidiku. Davno sam govorio o ovim problemima, o asocijalizaciji i patopsiholoogiji! Ljudi nisu roboti! Imaju emocije. Ove tragedije su postale svakodnevnica u društvu koje se hvali lažnim glamurom", napisao je prof. Zubić na Facebooku.

(Sead M.)

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.