23.9.2024. 21:21
0
Komšić podržao Čengića za načelnika Starog Grada: Pokažite da politika ne mora biti zatrovana
FOTO: df
Demokratska fronta Stari Grad je večeras na Žutoj tabiji organizovala druženje na kojem su se obratili član Predsjedništva Željko Komšić, načelnik Općine Irfan Čengić i nosilac liste za općinsko vijeće Vedad Deljković.

Komšić je prisutnim kandidatima poželio sreću na predstojećim izborima, i pohvalio rad članova Demokratske fronte koji svojim radom pokazuju da se može raditi konstruktivno, bez prljave kampanje. “Imamo dokaz ovdje da je moguća saradnja različitih stranaka, i da atmosfera ne mora biti zatrovana, da je moguće raditi drugačije.”

Nosilac liste DF-a Vedad Deljković je pozvao prisutne da glasaju za listu DF-a i Irfana Čengića kao kandidata za načelnika, ali i zamolio da ne odgovaraju na prljavu kampanju koja se vodi. “Nemojte se baviti ogovaranjem, nemojte prenositi uvrede i odgovarati ružno na napade koje trpimo. Ljudi ne podnose one koji prenose i rade loše stvari.”

Deljković je dodao da su uvjereni u pobjedu Irfana Čengića i najbolji rezultat ikada DF-a u Starom Gradu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.