6.8.2024. 17:47
9
Nova kontroverzna izjava legendarnog fudbalera - Ibrahimović izjavio da ne vjeruje u Boga: Gdje je bio kad mi je brat umro od leukemije?
Dok se fudbaleri Milana u Sjedinjenim Američkim Državama spremaju za novu sezonu, legendarni Zlatan Ibrahimović dao je intervju za ugledni "The Athletic" u kojem je govorio o ulozi savjetnika kluba sa San Sira.

- Imam utjecaja u dosta pitanja u klubu. Zadatak mi je donijeti rezultate i povećati vrijednost ekipe te ambicije za pobjede. Nisam dadilja. Moji igrači su odrasle osobe i moraju preuzeti odgovornost. Moraju dati 200 posto kad ja nisam tamo.

Imam pokoju sijedu, a zamislite koliko bih ih imao da sam trener. Trener radi 12 sati dnevno i nema slobodnog vremena. Ne bih to mogao. Moja sadašnja uloga je spojiti sve sektore i biti vođa, pobrinuti se da sve strukture u organizaciji rade. Svi moraju biti aktivni - rekao je Ibrahimović za "The Athletic".

Tokom intervjua je rekao i kako nije vjernik zbog bratove smrti od leukemije.

- Nisam vjernik. Vjerujem samo u poštovanje. Samo ja mogu suditi sam sebi. Ne vjerujem u Boga. Kad je moj brat umirao od leukemije, gdje je On bio?

Moliš mu se svaki dan, zahvaljuješ Mu svaki dan, ali gdje je onda On u takvim trenucima? U mom svijetu svatko je svoj Bog. U to ja vjerujem - poručio je Ibrahimović, između ostalog, za "The Athletic".


(Ajdin B.)
9
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.