8.8.2024. 19:02
0
Bh. pjevač Amar Gile Jašarspahić dobio treće dijete
Amar Gile Jašarspahić ima vema buran ljubavni život, a prije nekoliko mjeseci otkrio je da čeka treće dijete sa drugom suprugom Mirelom, sa kojom je prošle godine dobio sina.

“Upravo sam dobio vijest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno, malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najljepša vijest koju čovjek može da čuje”, rekao je Gile.

Priznaje da bi poslije dva sina, volio da dobije djevojčicu.

“Evo, sad očekujemo novu ili novog člana porodice. Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Vjerujte, ovo je najljepša vijest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo”, rekao je.

Inače, on je prije druge supruge imao jedan brak iza sebe, ali i buran ljubavni život, te su ga pratile mnoge afere. Pjevač je jednom prilikom i sam priznao da je bio sa udatim ženama.

“Svačeg je bilo u mom životu, bio sam i sa udatim ženama, ali me njihovi muževi nisu jurili. Bio sam oprezan. Umijem da čuvam tajne, a i spretan sam”, priznao je pjevač za Informer.

Inače, Gile se početkom 2020. razveo poslije skoro četiri godine braka od svoje izabranice Ene Sarajlić sa kojom ima sina.

“Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom”, izjavio je on tada.

Jašarspahić je u martu prošle godine sa drugom izabranicom Mirelom dobio i drugog sina kom su dali ime Zlatan. Međutim, njegova sadašnja izabranica se ne eksponira.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.