9.10.2024. 9:07
6
"Pukla" veza Al Pacina i 54 godine mlađe Noor Alfallah: Prošle godine mu rodila sina, a on zatražio DNK test zbog potvrde očinstva
Tokom promocije svojih memoara, Al Pacino je potvrdio da je njegova veza s producenticom Noor Alfallah okončana.

Glumac, koji trenutno ima 84 godine, radi na promociji knjige "Sonny Boy," inspirisane njegovim nadimkom iz mladosti. U intervjuima povodom izlaska ove autobiografije, zakazane za 15. oktobar, Pacino je potvrdio prekid sa Alfallah.

Njih dvoje su se upoznali krajem 2010-ih, a svoju su vezu javno obznanili 2022. godine. U junu prošle godine postali su roditelji sina Romana, za kojeg je Pacino zatražio DNK test radi potvrde očinstva.


Iako je par raskinuo, ostali su u prijateljskim odnosima i zajednički brinu o svom sinu. Tačan datum prekida nije poznat.

Prije dva dana, Noor Alfallah je viđena kako napušta Chateau Marmont Hotel u Los Angelesu u društvu komičara Billa Mahera, što je pokrenulo spekulacije o mogućoj romansi, ali nikakva zvanična potvrda nije uslijedila.

Pacino, tokom svoje duge karijere koja traje više od pola stoljeća, bio je u vezama s mnogim slavnim ženama, uključujući Diane Keaton i Beverly D'Angelo, te je otac četvoro djece iz različitih veza.

(Ajdin B.)
6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.