9.10.2024. 13:29
0
Edis Mulalić ima novi klub?
FOTO: n1
Fudbalski klub Dečić, aktuelni prvak Crne Gore, smijenio je Milorada Pekovića, a prema najavama iz ove zemlje, na klupi će ga naslijediti naš stručnjak Edis Mulalić.

Informacija se pojavila danas i nezvanično je potvrđena CGsport.me portalu iz izvora bliskih klubu!
Isti izvor piše da se u crnogorskom fudbalu može čuti da će njegov nasljednik biti Mulalić, iako im to nije potvrđeno.

To bi bio treći mandat za Mulalića koji je u prva dva navrata sa dosta uspjeha vodio ovaj klub.
Na klupi Dečića sjedio je 80 puta, a upisao je 31 pobjedu, 28 remija i 21 poraz. Mulalić je u BIH radio kao trener Željezničara, Igmana iz Konjica i Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Peković je donio Dečiću prvu titulu prvaka u historiji, ali Tuzani su loše ušli u novu sezonu Prve crnogorske lige. U prvih 11 kola Dečić je osvojio 17 bodova, uz po devet postignutih i primljenih golova. I to je glavni razlog njegove smjene.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.