5.10.2024. 21:48
0
Potez vrijedan pohvale Šejle Zonić i Mirze Selimović: Zbog katastrofalnih poplava koje su zadesile dijelove BiH odgodili premijeru dueta
Mirza Selimović i Šejla Zonić odgodili su predstavljanje nove duetske pjesme zbog katastrofalnih poplava koje su zadesile Jablanicu i okolna mjesta.

Mirza je na svom Instagram nalogu obavijestio fanove da će zbog tragičnih događaja sve pomjeriti za kasniji period.

"Premijera dueta koja je prvobitno zakazana za iduću sedmicu prolongirana je za datum 15. 10. 2024. Ovim putem vas pozivam da zajedno pomognemo našim komšijama, prijateljima, svim ugroženim porodicama u ovim teškim trenucima. Pozivom na humanitarni broj 17039 u organizaciji Pomozi.ba doniramo 2 KM i direktno pomažemo ugroženima u ovoj teškoj nesreći", napisao je Mirza.

Podsjetimo, Mirza je nedavno otkrio da se pjesma zove "Padaće crni snijegovi".

Situacija je dramatična u brojnim mjestima širom BiH, a najviše su pogođeni Tarčin, Kiseljak, Kreševo, Jablanica, Konjic, Fojnica…

Donacije za ljude pogođene poplavama moguće su osim poziva na broj 17039 i donacijama putem web platforme www.pomoziba.org ili žiro računa i PayPala Pomozi.ba organizacije sa naznakom "Poplave 2024".

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.