19.12.2023. 8:42
0
Još jedna nesreća na bh. cestama: Poginuo vozač u Mostaru
FOTO: Facebook
Jedna osoba smrtno je stradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u večernjim satima na Novoj gradskoj magistrali u naselju Donja Mahala u Mostaru.

Prema dosad dostupnim informacijama, 36-godišnji vozač Forda izgubio je nadzor nad vozilom koje je udarilo prvo u stub ulične rasvjete. Ford se potom prevrnuo na krov te klizio 20-ak metara. 

Prema riječima očevidaca, vozač je ispao iz automobila. Vozilo je skoro prepolovljeno, a dijelovi su odletjeli desetinama metara okolo.

O silini udarca svjedoči i podatak da su sa automobila otpali prednji točkovi.

Na mjesto nesreće izašli su uposlenici Hitne pomoći, pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar te službenici Policijske uprave Mostar koji su obavili uviđaj.

Na ovom dijelu magistrale, od semafora u Donjoj Mahali u smjeru juga stvorile su se ogromne gužve, a policija je preusmjeravla saobraćaj na Lučki most.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.