16.6.2024. 9:11
0
Teška nesreća u bh. gradu: Poginula jedna žena
FOTO: ilustracija
?edna osoba je poginula, a jedna je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici puta Busnovi-Marićka i Omarska-Busnovi, saopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.

- Policijskoj upravi Prijedor 15. juna 2024. godine prijavljeno je da je na raskrsnici nekategorisanog puta Busnovi-Marićka i industrijskog makadamskog puta Omarska-Busnovi došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su dva lica zadobila teške tjelesne povrede.

Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je u nezgodi učestvovao D.M. iz Prijedora upravljajući autobusom marke Higer i S.Ј. iz Prijedora upravljajući vozilom marke Škoda.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila je vozač S.Ј. kao i suvozač iz istog vozila B.Ј. iz Prijedora koja je prevežena na Univerzitetsko klinički centar RS u Banjoj Luci, gdje je usljed zadobijenih povreda preminula, navodi se u saopštenju, prenosi Avaz.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

Prijedor
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.