10.11.2023. 10:25
0
Raiffeisen ima najbolja digitalna rješenja u BiH
FOTO: Rainer Schnabl, predsjednik Uprave Raiffeisen banke
Ugledni finansijski magazin Euromoney je izdvojio banke koje su se na svojim tržištima istakle po osnovu osnovnih bankarskih aktivnosti u periodu od 12 mjeseci. U okviru odabira “Euromoney nagrade za izvrsnost 2023” Raiffeisen banci je dodijeljeno priznanje za “Najbolju banku za digitalna rješenja u Bosni i Hercegovini”.
Naše kolegice i kolege svakodnevno ulažu izuzetno veliki trud i posvećenost kako bismo klijentima pružili izvrsne usluge i najbolje moguće korisničko iskustvo. Stoga smo posebno ponosni što smo prepoznati kao najbolja banka u kategoriji digitalnih rješenja. Preduslov za uspjeh su naša dugogodišnja tradicija i iskustvo, te razvoj i unapređenje prilagođenih i jednostavnih rješenja za klijente na osnovu praćenja njihovih zahtjeva“, izjavio je Rainer Schnabl, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao: „Korisnici su naše Raiffeisen Mobilno Bankarstvo, putem Play Store i App Store, ocijenili kao najbolju aplikaciju na tržištu BiH. Ujedno, aktivno radimo na digitalizaciji naše poslovne mreže koja trenutno obuhvata 130 pametnih bankomata.“

„Euromoney nagrade za izvrsnost“ je godišnji program dodjele nagrada globalne bankarske industrije. Već više od 30 godina Euromoney odaje priznanje bankama i bankarima koji iskazuju različitost, uvodeći opsežan program nagrada koji danas predstavlja globalno mjerilo industrije.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.