29.12.2023. 21:31
0
Senad Kevelj potvrdio: Velež pravi novi stadion!
Prvi čovjek FK Velež, Senad Kevelj, za klupsku TV otkrio je detalje koji nisu bili poznati javnosti.

Naime, dogovorena je saradnja sa FK Blagaj, gdje će se teren novi u potpunosti raditi. Dizati trava sa postojećeg stadiona, novi slojevi zemlje, nova trava i prskalice.

Trener Veleža, Dean Klafurić, insistirao je za ovako nešto da klub ima teren za treniranje sa prirodnom travom. Teren će koristiti i FK Blagaj, a Rođeni će čitav projekat finansirati.

Odmah nakon završetka tribine na stadionu Rođeni, otkrio je Kevelj, slijedi natkrivanje tribine. Projekat će biti završen do kraja izgradnje tribine.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.