13.8.2024. 17:05
0
Željko Sopić više nije trener Rijeke
Željko Sopić više nije trener Rijeke. a Damir Mišković odlučio se zahvaliti dosadašnjem treneru Rijeke i raskinuti ugovor. Novi trener hrvatskog prvoligaša bit će Radomir Đalović.

Niti koje su vezivale Miškovića i Sopića ionako nisu bile čvrste. Kao da je predsjendik Rijeke čekao krivi korak. Dočekao ga je u Varaždinu gdje je Rijeka odigrala 0-0 protiv domaćina.

U utorak je sportski direktor Darko Raić Sudar pozvao Sopića na razgovor te mu rekao kako je odluka vlasnika i predsjendika da više nije trener te da neće voditi momčad protiv Elfsborga.

Željko Sopić preuzeo je Rijeku nakon odlaska Sergeja Jakirovića u Dinamo tijekom kolovoza prošle godine. Stabilizirao je ekipu koja je bila dosta dugo u utrci s Dinamom za naslov prvaka.

Novi trener je dosadašnji pomoćnik Radomir Đalović.

“Poštovani, Odlukom Uprave HNK Rijeka Željko Sopić više ne obnaša funkciju glavnog trenera Kluba. Novi trener prve ekipe bit će Radomir Đalović, bivši igrač HNK Rijeka i dosadašnji pomoćni trener kojem će ovo biti prvi samostalni trenerski angažman. HNK Rijeka zahvaljuje Željku Sopiću na svemu što je učinio za klub i želimo mu puno sreće u nastavku trenerske karijere”, navedeno je u saopštenju kluba sa Rujevice.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.