5.8.2024. 21:30
0
Legendarni Muharem Serbezovski se povlači sa estrade: Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pjevači
Pjevač Muharem Serbezovski otkrio je da se povlači s estrade, prenosi večeras Dnevni Avaz.

Iako ga glas još dobro služi, pjevač kaže da će ipak u jednom momentu morati da se povuče, a njegov odlazak ostavit će veliku prazninu na sceni.

- Mogu sada da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu, u potrazi sam za stanom. Nažalost, pravim platformu za moj odlazak, hoću da bude to opšte jugoslavenski, kao što sam došao, tako i da idem. Žalim što to nisu doživjele moje kolege koje su kvalitetne i koje su zaslužile takvo nešto. Želim sve to da zaokružim, od Đevđelije do Triglava, sve ću da obiđem. Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pjevači i neka pjevaju moje pjesme, to će biti za mene najbolje - rekao je pjevač za Grand.

Muharem ističe da je najviše zahvalan publici koja ga je podržala na početku karijere i njima će odati poštovanje jednim posebnim gestom kada su u pitanju njegovi budući koncerti.

- Ono što je najvažnije i da se ne zaboravi, to je ona publika koja me i dovela do ovog pijedestala. To su sada stari ljudi, penzioneri, za njih će skoro biti besplatna ulaznica svuda. Ovi mladi neka plate, a oni koji su me doveli, neka me tako i isprate - zaključio je pjevač.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.