6.8.2024. 22:28
0
Otkazan nastup srbijanskog repera Desingerice: "Ne damo da neko tuče našu djecu“
Popularni srbijanski reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, često izaziva more komentara zbog šok nastupa u kojima pljuje u usta ljudima u publlici, udara ih patikom i drugo.

Njegov nastup u jednom od klubova u Vrnjačkoj Banji iznenada je otkazan, o čemu se priča na društvenim mrežama, piše Blic.

U saopštenju koje je objavljeno na Instagramu, organizatori su objasnili da su odlučili da otkažu nastup Desingerice zbog zabrinutosti za sigurnost prisutnih, naročito mladih.

"Otkazano! Ne damo da neko bije našu djecu patikom po glavi. Djeca nisu kriva, mi smo tu da brinemo o njima i ukažemo im na to šta je dobro za njih, a šta nije", stajalo je u objavi kluba na društvenim mrežama.

Desingerica je na jednom od posljednjih nastupa bacao kore na publiku, razbijao jaja, rendao sir, što je zgrozilo mnoge.

Desingerica je jednom na nastupu i pljunuo djevojci u usta, a ovaj njegov potez naišao je na gnijev javnosti.

(Ajdin B.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.