7.8.2024. 20:30
0
Amar Gile Jašarspahić: Bude mi krivo, ali istrpim. Kažem sebi: "Pametan si Gile, šuti!"
Folk pjevač iz Kaknja, Amar Gile Jašarspahić, postao je velika zvijezda širom regiona pobjedom u muzičkom takmičenju "Zvijezde Granda" i danas je jedan od najtraženijih pjevača na sceni.

Iako su mediji više puta pokušavali da mu prepišu razne kontroverze, on nikada nije želio svoju karijeru graditi na skandalima, barem tako tvrdi sam folker.

- Novinari su me najviše vrijeđali. Pisali su o rijalitiju, roditeljima, udesima… ja sam samo šutio - ispričao je pjevač jednom prilikom.

Pjevač ponosno tvrdi da mu je taktika ignorisanja uspjela, ali priznaje da su ga određeni natpisi pogodili.

- Bude mi krivo, ali istrpim. Kažem sebi: "Pametan si Gile, šuti, gradi karijeru kao pjevač, kao čovjek" i toga se držim - iskreno je rekao Gile u emisiji "BN koktel". 

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.