10.7.2024. 12:05
0
Sarajevski aerodrom uvodi novo pravilo za tzv. 'Kiss and Fly' zonu
Međunarodni aerodrom Sarajevo izdao je saopštenje kojem se putnici i drugi korisnici usluga obavještavaju o promjenama vezanim za korištenje parkinga u takozvanoj "Kiss and Fly" zoni.

"Poštovani putnici i korisnici usluga Međunarodnog aerodroma Sarajevo, obavještavamo Vas da od 10. jula 2024. godine uvodimo vremensko ograničenje za korištenje Kiss and Fly trake. Ova promjena znači da će biti dozvoljen jedan prolazak sa vozilom u jednom satu", stoji u saopštenju.

Putnici i korisnici usluga aerodroma se mole da planiraju dolaske i odlaske u skladu s novim pravilima, kako bi se osigurao ugodniji i efikasniji boravak na aerodromu.

(Erna H.) 

0
LIFESTYLE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.