10.7.2024. 14:31
0
Iz Higijenskog zavoda upozoravaju: Nemojte se kupati na ovoj splitskoj plaži, more je loše
Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije objavio je rezultate uzorkovanja mora za kupanje na plažama na području cijele Hrvatske.

Od svih plaža koje su bile testirane, jedina ocijenjena nezadovoljavajuće je ona u uvali Trstenik na kojoj je posljednji uzorak za testiranje uzet u ponedjeljak, 8. jula. Riječ je o kupalištu gdje u more utječe i potok Trstenik.

Što se drugih plaža tiče, more je ocijenjeno dobro na devet kupališta, a zadovoljavajuće na trima. Na svim ostalim plažama u splitskoj županiji more je dobilo ocjenu izvrsno.

Dobru ocjenu dobilo je more na dvjema plažama u Milni, dvjema u Dućama, trima u Strožancu, u Svetom Martinu, u Marini te u Trogiru u Trpimirovoj ulici.

Dok su zadovoljavajuću ocjenu dobile plaže u Trogiru, Kaštel Sućurcu i Kaštel Starom.

(Erna H.) 

0
LIFESTYLE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.