21.7.2024. 21:53
0
Trump je još jučer izvrijeđao Kamalu Harris: "Ona je luda. Udarena je"
Kandidat Republikanaca na predstojećim predsjedničkim izborima u SAD-u, Donald Trump, na jučerašnjem skupu u Michiganu, govorio je o Kamali Harris - aktuelnoj potpredsjednici i najizglednijoj kandidatkinji Demokrata za predsjedničku trku.

Aktuelni američki predsjednik Joe Biden danas je saopćio kako se povlači iz utrke, a odmah potom od Demokrata zatražio da podrže njegovu potpredsjednicu Harris umjesto njega.

Upravo nju Trump je jučer ismijavao na prvom skupu na kojem se pojavio sa svojim potpredsjedničkim kandidatom, JD Vanceom.

U jednom trenutku, Trump se podrugljivo osvrnuo na video snimke na kojima se Harris smije, a koje su postale viralne.

“Ja je zovem nasmijana Kamala. Jeste li je vidjeli kako se smije? Ona je luda. Znate, po smijehu se može puno toga zaključiti. Ne, ona je luda. Udarena je. Nije toliko luda kao Nancy Pelosi”, izjavio je Trump.


(Ajdin B.)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.