3.8.2024. 21:28
0
Iz izbornog štaba Kamale Harris demantovali Trumpa: "Pokušava da se izvuče iz debate na koju je već pristao"
Američka potpredsjednica Kamala Harris i njen izborni štab odbacili su poziv bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa da u septembru učestvuje u televizijskoj debati na "Fox News".

Harris insistira da se Trump drži ranije dogovorenog nastupa na ABC News.  

Trump je jučer na svojoj platformi "Socijalna istina" naveo da je prihvatio prijedlog Fox televizije da se debata sa Harrisovom održi 4. septembra u Pensilvaniji. No, iz izbornog štaba Harrisove danas je saopćeno da se "Trump uplašio i pokušava da se izvuče iz debate na koju je već pristao".

- On mora da prestane da se poigrava i da se pojavi na debati na koju se već obavezao - navodi se u saopćenju.

Dodaju da će Harris biti tamo kako bi se obratila publici. "Spremni smo da razmotrimo i druge debate nakon one na koju su obje strane već ranije pristale", navodi se.

Fox News se generalno vidi kao naklonjeniji Trumpu, a ABC Harrisovoj.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.