29.8.2024. 17:48
0
Kamere snimile jeziv trenutak: Zemlja “progutala” ženu, pet dana tragaju za njom
FOTO: screenshot/x
Već pet dana traje potraga za Indijkom (48) koja je u Kuala Lumpuru upala u jamu duboku osam metara nakon što se oko nje urušio pločnik.

Incident se dogodio u dijelu malezijske prijestolnice okruženog dvjema glavnim gradskim rijekama, na istom mjestu kojeg su poplavile bujične poplave prošlog četvrtka.

Vatrogasno-spasilačka služba je prošlog petka, kad se incident dogodio, zabarikadirala dio područja koji se urušio i bagerom počela kopati kako bi spasili 48-godišnjakinju.



“Proveli smo ručnu potragu, ali nismo uspjeli pronaći žrtvu. Uskoro ćemo nastaviti s opsežnijim iskapanjem u području slijeganja tla”, rekao je zamjenik direktora Odjela za vatrogastvo i spašavanje Rozihan Anwar Mamat, piše the Independent.

“Potraga će se nastaviti dok se žrtva ne pronađe”, rekao je šef lokalne policije Sulizmie Affendy Sulaiman.

Odbio je komentirati uzrok odrona pločnika u kojem je stradala za sad još neidentificirana žena. Vlasti pretražuju snimke nadzorne kamere kako bi pronašle više detalja, prenosi Dnevnik.hr.

“Trenutačno pregledavamo snimke CCTV-a i uzimamo izjave svjedoka od onih koji su bili prisutni na licu mjesta”, rekao je pomoćnik načelnika policije okruga Dang Wangi Sulizmie Affendy Sulaiman.

 

Indija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.