15.8.2024. 20:53
1
Dejan Matić uživa u Crnoj Gori: Vozio skupocjenu jahtu
Ko poznaje braću Matić, zna da im je Crnogorsko primorje jedna od omiljenih destinacija, a svoju oazu mira pronašli su u Perastu, malenom gradiću u Bokotorskom zalivu gdje provode gotovo svako ljeto.

Nakon napornih svirki i koncerata, Matići se najviše raduju boravku na moru gdje vole da se opuste, ali i zabave.

Tako je Dejan Matić riješio da pauzu između dva koncerta iskoristi na pučini i vjerovali ili ne provoza skupocjenu jahtu.

Ekipa Granda usnimila je ovu nesvakidašnju situaciju, a Dejanov izraz lica svjedoči koliko uživa na primorju.



U društvu i uz pomoć prijatelja, Deki se zabavio u ulozi šofera luksuzne jahte.

Kako je ekipa Granda imala prilike da se uvjeri, Dejan često boravi na jahti gdje umije da zapjeva za svoju dušu, ali i prijatelje sa kojima ljetuje.

A, dok ne isplovi, Dejan se ponaša kao sav normalan svijet iako ga fanovi zaustavljaju na svakom koraku.

Iako je na odmoru, Dekiju ne pada teško da se sa svima fotografiše i proćaska sa prolaznicima koji mu se obraduju na šetalištu.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.