17.8.2024. 20:57
3
Snimak prosidbe iz Mostara izazvao burne reakcije: "Bolje da je zaprosio dok su jeli paprike"
?Prosidba je jedan od najintimnijih trenutaka u životu jedne djevojke. Svaki muškarac se trudi da taj trenutak bude baš specijalan i trenutak koji će oboje da pamte.

Ovaj trenutak će da pamte i oni koji su se našli u blizini ovog zaljubljenog para.

Naime, u Mostaru, pored rijeke Neretve, u jednom poznatom restoranu, jedan momak je odlučio da napravi iznenađenje djevojci tako što će za večerom da je iznenadi tortom i ujedno klekne pred nju pitajući je ono čuveno pitanje.

Isto pitanje bilo je ispisano i na vrhu torte.

Ipak, ovaj snimak je zbog nečeg drugog došao u centar pažnje.

U komentarima se moglo doći do zaključka da su svi oni koji su gledali ovaj snimak, zapravo iznenađeni izrazom lica ove djevojke koja je pokazivala da joj je - neprijatno. Ili da nije oduševljena.

"Bolje da je zaprosio dok su jeli punjene paprike, nego pred 1000 ljudi", "Sve zavisi od djevojke do djevojke… Neke vole da su u centru pažnje, samim tim i javne prosidbe", "Veoma intimno i spontano, ja bih ustala i otišla"… bili su samo neki od komentara, pa čak i ironično.

(Erna H.)

3
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.