2.7.2024. 20:07
1
Roditelji negoduju - Igraonice širom Sarajeva podigle cijene: Umjesto dosadašnjih četiri KM po satu, sada ćete morati platiti skoro duplo više
Igraonice širom Sarajeva su nedavno podigle cijenu ulaska za posjetitelje. Umjesto dosadašnjih 4 KM po satu, sada je potrebno izdvojiti 7 KM po satu za zabavu u ovim prostorima namijenjenim djeci.

Ovo povećanje cijena primijenjeno je bez prethodnog najavljivanja i izazvalo je različite reakcije među roditeljima i posjetiteljima igraonica. Mnogi roditelji su izrazili nezadovoljstvo novom cijenom, ističući da će ovo značajno utjecati na njihov budžet prilikom posjeta igraonicama.

“Smatram da je povećanje sa 4 na 7 KM po satu preveliko. Posebno ako djeca žele provesti više vremena ovdje”, komentirala je Amra H., majka dvoje djece koja često posjećuje igraonice.

Igraonice su popularna destinacija za rođendane, porodična okupljanja i slobodno vrijeme djece, te su stoga važan dio društvenog života u Sarajevu.

Iako je povećanje cijene izazvalo negodovanje, mnogi roditelji su istaknuli da će i dalje posjećivati ove centre zbog zabavnih aktivnosti koje pružaju djeci.

Hoće li se ovo povećanje cijena odraziti na dugoročnu posjećenost igraonica ili će roditelji i dalje podržavati ove centre, ostaje za vidjeti. Jedno je sigurno – rasprave o cijenama u igraonicama u Sarajevu još će se nastaviti u javnosti.

(Ajdin B.)
Igraonice
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.